Apleona GVA Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Navigation
Haberler / News

Bilfinger Real Estate’ye “En Değerli Marka Ödülü”

12.08.2014

Brand Award Ödülleri’nde Mülk Yönetimi Kategorisi’nde Bilfinger Real Estate “En Değerli Marka ” seçilmiştir.

EUREB Enstitüsü tarafından, 2009 yılından buyana yıllık olarak gerçekleştirilen Brand Award Ödülleri’nde Mülk Yönetimi Kategorisi’nde Bilfinger Real Estate, marka değeri araştırmasında  “En İyi Marka “ seçilerek “ Elmas” Ödülüne layık görülmüştür.

“GAYRİMENKUL MARKA DEĞERİ ARAŞTIRMASI” gayrimenkul ve mülk yönetimi sektöründe en büyük gözlemsel marka değeri araştırması olup ve EUREB Enstitüsü tarafından yürütülmektedir. Araştırmada Almanya ve Avusturya’daki en büyük 500 şirket, toplam 12.000 uzman tarafından marka bilinirliği, kimlik, kalite ve konumlandırmaya göre değerlendirilmektedir.
Bilfinger Real Estate CEO’su Aydın Karaduman bu başarıyı şöyle özetlemiştir:
 “Bilfinger Real Estate, mülk yönetimi alanında öne çıkan konumu ile en tanınmış marka olarak ikinci kez “Elmas “ ödülüne layık görülmüştür. EPM markasından, Bilfinger Real Estate  markasına dönüştüğümüz bu yılda, bu ödüllü kazanmamızın ayrı bir önemi var çünkü bu ödülü  marka değişikliğimizi sektöre ne kadar iyi tanıttığımızı ve tekrar sektörün en tepesinde konumlandığımızın kanıtı olarak görüyoruz.” dedi.